CRM Rewards & Billing Platform

CRM.COM este o soluție completa de Facturare și Recompensare, care ofera posibilitatea de configurare in functie de nevoile afacerii. Software-ul nostru oferă clienților posibilitatea de a emite facturi pentru un număr de clienți care poate începe de la câteva mii și poate ajunge la milioane de abonați și, în același timp, de a recompensa clienții, personalul și canalele utilizate pentru fidelitatea și performanțele acestora.

Facturare

Oricât de complex ar fi modelul de plată și de facturare (pre-plătit, pre-facturat și post-facturat), vă bucurați de venituri din facturare pe bază de perioadă, eveniment și în timp real. Aplicația de Facturare susține atât înregistrarea standard, cât și cea inovatoare, precum și modelele de facturare repetată, furnizând formate de facturare care sunt deja elaborate.

Recompensare

Aplicația de Recompensare este proiectată pentru a fi instalată cu ușurință de echipele dvs. de business și marketing și vă permite să evaluați fidelitatea și valoarea clienților dvs. și să-i recompensați în mod individual și selectiv cu reduceri condiționate oferite la plată imediată. Acest aspect oferă companiilor posibilitatea de a face oferte individuale personalizate și reduceri condiționate oferite la plată imediată.