Protecția cibernetică a ATM-ului

Checker ATM Security de la GMV este un produs de cibersecuritate  de talie mondială, conceput special pentru ATM-uri și Chioșcuri. Checker vă va ajuta să vă protejați rapid si eficient ATM-urile împotriva fraudei, respectând în același timp cerințele PCI-DSS aplicabile,, chiar și pentru versiunile fără suport ale Sistemului de operare al ATM-urilor.

Caracteristici

  • Produs de cibersecuritate conceput special pentru rețelele de unități financiare de tip self-service. Oferă un mediu software cu un grad ridicat de securitate pentru rețele de ATM-uri puse la dispoziție de furnizori multipli care pot include mii de ATM-uri, cu impact minim asupra operațiunilor ATM-urilor.
  • Protejează integritatea Sistemului de operare, asigură o autentificare și o autorizare riguroasă a procesului, respinge legăturile neautorizate la rețea, restricționează accesul la informațiile sensibile, controlează legarea dispozitivelor neautorizate la ATM și blochează orice malware, printre multe alte caracteristici.
  • Include un tablou de indicatori pentru prezentarea simplă a starii de cibersecuritate pentru rețele de dimensiuni mari, prezintă funcțiuni de monitorizare centralizată și de management.

În prezent, Checker ATM Security protejează peste 130.000 de ATM-uri pentru mai mult de 40 de clienți din peste 30 de țări la nivel mondial. Funcționează fără probleme în rețele de furnizori multipli care au peste 10.000 de ATM-uri și a fost testat și și-a dovedit eficiența pentru ATM-uri fabricate de toți producătorii majori, pe parcursul unui interval mai mare de zece ani.