Produse Securitate Fizică

Seifuri

Seifurile Robur din Categoria I-VI-EX sunt testate conform standardului european EN 1143-1 EFSG și sunt certificate de ECBS. De asemenea, au fost testate conform NT Fire 017-60P. Designul lor este cel mai atrăgător din domeniu, la ora actuală.

Seifuri de noapte

Robur a dezvoltat Seiful de noapte/Sistemul de încasare pentru a satisface cerințele pieței pentru depozite rapide și sigure. Poate fi configurat pentru a corespunde unor locații și utilizări diferite. Seiful de noapte este testat conform standardului european EN 1143-2.

Seiful de depozit

Seiful de depozit este un seif testat conform standardelor europene conform 1143-1 pentru Categoria II și III și are o Unitate de depozit care face parte integrantă din seif, având același material de protecție ca și seiful, cu o protecție suplimentară anti-fishing.

Cutii de valori

Cutiile de valori Robur cu un sistem electronic combinat de închidere sau cu broască au drept scop depozitarea de bancnote și cecuri în timpul programului de lucru.

Seifuri prefabricate

Seifurile prefabricate Robur’s (PSR) sunt testate conform standardului european EN 1143-1. Seifurile PSR Robur sunt disponibile în cadrul Categoriilor III, V, VI, VIII, X și XI.

Uși de seif

Ușile de seif Robur sunt testate și aprobate pentru Categoriile I, III, V, VII, VIII, X și XI conform standardului european EN 1143-1. În plus, ușile noastre din Categoriile VIII, X și XI au fost supuse testelor dificile cu explozibili și carota și au trecut aceste teste, fiind astfel certificate ca uși EX-CD. Toate ușile sunt produse cu sistem dublu de închidere, ca standard, și pot fi echipate cu diverse sisteme de închidere cu grad ridicat de securitate conform standardelor europene inclusiv broască, combinație mecanică de închidere și încuietoare cu ceas, precum și încuietoare electronică de ultima generație cu funcții multiple inclusiv managementul datelor biometrice și managementul IP-ului de la distanță.