Servicii gestionate prin POS

POS Managed Services oferite de Mellon valorifică experienta castigata in numeroase instalari din regiunea CESEE pentru a oferi expertiză tehnica si de industrie fără egal. Prin externalizarea serviciilor de management POSuri către Mellon, beneficiați de o echipă dedicată de experți care lucrează în cadrul unui Contract de servicii (Service Level Agreement – SLA) pentru a livra valoare reală clienților și a asigura protecția datelor.

Asistență Help Desk

Serviciile noastre de asistență help desk sunt disponibile non-stop, cu personal experimentat, angajat intern. Furnizăm servicii de primă clasă atât comercianților dvs., cât și echipelor dvs. operaționale și de vânzări, asigurându-ne că vă înțelegem afacerile și lucrăm în parteneriat cu dvs. pentru a furniza întotdeauna servicii de calitate excelentă.

Management de proiecte & asistență

Echipele noastre specializate de asistență tehnică și software pot susține toate tipurile de terminale POS, indiferent de producător, pentru a se asigura că orice proiecte, rulări de software nou sau programe de upgrade sunt livrate într-o manieră profesională și conform unor planificări și livrabile agreate.

Reparații și reabilitare

Facilitățile noastre de asistență tehnică au piese de schimb și consumabile care sunt disponibile imediat, precum și terminale de rezerva, pentru a ne asigura că întreruperea activității comerciantului este minimă și că nu există costuri suplimentare pentru dvs.

Managementul activelor

Cu o echipă internă puternică și o rețea extinsă de parteneri de încredere, Mellon poate furniza servicii de livrare, instalare și colectare pentru a ne asigura că clienții noștri știu întotdeauna unde se află echipamentele lor și că obțin costul optim asociat cu deținerea acestor active.

Logistică

Facilitățile de stocare, configurare și expediere ale Mellon sunt controlate și securizate pentru a respecta reglementările PCI. Fiecare produs este personalizat în mod individual înaintea expedierii sale la locația comerciantului și este urmărit complet până la primire.