Externalizarea proceselor de business

Organizații din toate sectoarele de activitate au încredere în serviciile noastre de externalizare pentru a reduce costurile, a îmbunătăți productivitatea, a crește agilitatea și a elibera resurse valoroase.

  • Minimizarea riscului de afaceri;
  • Eliberarea resurselor interne pentru misiuni critice;
  • Concentrarea pe afacerea de bază și obținerea unui avantaj competitiv cu ajutorul personalului si cu ajutorul unor tehnologii sofisticate;
  • Servicii de înaltă calitate adaptate nevoilor fiecărei industrii și fiecărui client în parte;
  • Benchmarking catre procese de talie internațională
  • Acces la capacități de talie internațională
  • Soluții inovatoare dezvoltate pe baza expertizei extinse din grup
  • Migratia accelerata către noua tehnologie

Digitizare

Investind în tehnologia de ultima generație (aplicații de management avansat al fluxului operațional și al documentelor, scanere și OCR de tip „heavy duty”), Mellon oferă soluții de introducere, digitizare și migrație a datelor și asigură continuitatea și securitatea datelor.

Introducerea datelor – Ștergerea datelor

Mellon a dezvoltat metode și tehnici pentru a propune soluții inteligente pentru colectarea de date, necesare pentru normalizarea și curățarea bazelor de date ale organizației și pentru reducerea costurilor oerationale ale corporațiilor.

Managementul fișierelor

Mellon efectuează complet managementul fișierelor și al documentelor istorice ale clienților săi, inclusiv catalogarea, arhivarea, digitizarea și crearea de baze de date corespunzătoare.

Prelucrarea documentelor

Mellon efectuează prelucrarea securizată, la timp și în mod corect a documentelor și a tichetelor, inclusiv a cecurilor și a facturilor, în numele clienților săi.

Servicii BPO personalizate

Aceste servicii se bazează pe analiza operațiunilor existente ale clienților noștri, realizată de analiști operaționali experimentați, care are drept scop managementul eficient și logic al operațiunilor de suport ale unei corporații.