Platforma pentru conferințe pe web

Beneficiind de excelentă calitate video, confidențialitate similară cu cea a datelor privind sănătatea și de o tehnologie de rutare brevetată, utilizatorii dvs. vor avea experiența unor conversații video reale caracterizate de o claritate de cristal. Vidyo livrează performanțe de top în domeniu, la cel mai înalt nivel de calitate. Susținută de răspândirea internațională a centrelor de date, platforma oferă un grad ridicat de disponibilitate, un grad scăzut de latență și o optimizare controlată a rutei de Internet.

  1. Fiabilitate extrem de solidă
    Livrăm timp maxim de funcționare, iar platforma video optimizată în continuu livrează cea mai bună calitate posibilă în toate situațiil
  2. Tehnologie de rutare brevetată Doar VidyoCloud oferă atât scalabilitate temporală, cât și spațială, ajustând rata cadrelor și rezoluția pentru a oferi exact cea mai bună experiență pentru dispozitivul dvs.
  3. Răspândirea internațională Situată strategic pe patru continente, platforma noastră oferă proximitate regională, precum și redundanță automată.