Uși Și Cabine

Tonali oferă o gamă largă de uși turnante cu caracteristica unui turnichet cu rotație continuă chiar și în prezența controlului accesului. Accesul în zone securizate este controlat de uși glisante mascate, care se închid pentru un utilizator neautorizat, oferind o ieșire discretă utilizatorului prin intrare (seriile UNIVERS AC și UNIVERS 3T).

Ușile automate Tonali integrează funcții multiple într-o singură unitate: deschiderea asistată electric a ușilor, trecerea ușa pentru persoanelor cu dizabilități, ieșirea de urgență, bariere fizice complete, capacitate de flux mare, design minim și securitate integrată cu diferite sisteme de control și management (comenzi biometrice, sistem anti-camuflaj, sistem de verificare cu pasaj unic, detectoare de metal etc.).

Cabinele Tonali combină designul italian și performanța ridicată în domeniul securității și al siguranței. Aceste cabine oferă diferite opțiuni inclusiv sticlă rezistentă, comenzi biometrice, sistem de verificare cu pasaj unic, control obiectelor abandonate etc.