Plăți pe Mobil

Mellon, împreună cu Gemalto, ajută instituțiile financiare să utilizeze mobilul pentru a oferi clienților un mediu financiar mobil securizat. Soluțiile noastre facilitează oferirea de servicii diverse pe mobil – ca de exemplu mobile banking, plata pe mobil și mobile marketing – care consolidează relația dintre brandul dvs. și clienții dvs.

Rulați soluția dvs. digitală de plată pe mobil în mod securizat și ușor prin intermediul platformei Gemalto care este conectată la Mastercard® și Visa Trusted Service Hub (TSH). Acum, Gemalto vă poate oferi o singură poartă care dă emitenților posibilitatea de a se conecta la serviciile de tokenizare Mastercard și Visa, simplificând modul în care instituțiile financiare pot lansa serviciile de plată pe mobil.

Ca instituții financiare, retaileri, producători de dispozitive sau altfel de companii, doriți să furnizați clienților dvs. servicii de plată digitală. Acestea trebuie derulate rapid, eficient și sigur pentru cât mai mulți utilizatori posibil, în vederea oferirii unei experiențe optimizate de plată, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizează. Gemalto Trusted Service Hub (TSH) vă va oferi exact acest lucru.

Dacă sunteți emitent, vă conectăm la platformele de tokenizare pentru a beneficia de OEM wallets și vă ajutăm să vă creați propriul wallet.

Dacă sunteți un wallet provider, vă vom pune la dispoziție numărul cel mai mare de carduri digitale care este posibil, pe toate canalele, utilizând tehnologia sigură de tokenizare în mod simplu și sigur.

Beneficii

  • Plățile digitale sunt cele mai convenabile pentru utilizatorul final, oferind și o imagine inovatoare a brandului.
  • Gemalto vă oferă posibilitatea de a vă conecta la toți utilizatorii dvs., prin intermediul tuturor emitenților, dispozitivelor, platformelor de tokenizare și wallet-urilor disponibile pe piață (OEM walletși Host Card Emulation – HCE).
  • O singură conectare vă oferă proiecte de plată digitală scalabilă –pe toate dispozitivele, în orice loc.
  • Sunt susținute toate tipurile de opțiuni de securitate: Secure Elements (SE), Trusted Execution Environments (TEE) și Host Card Emulation (HCE).