Module hardware de securitate (HSM-uri)

Gama nShield a HSM-urilor cu scop general

HSM-urile nShield oferă un mediu securizat si durabil , pentru prelucrarea datelor criptografice, generarea și protecția cheilor, codare, și altele. Disponibil în trei forme certificate FIPS 140-2, HSM-urile nShield au aplicabilitate in scenarii diverse.

Gama payShield,HSM-urile pentru plati

Concepute pentru industria plăților, HSM-urile payShield sunt soluții ce pot fi folosite pentru generare credentiale, prelucrare de tranzacții și gestionare de chei. HSM-urile de plată Thales e-Security sunt cele mai răspândite din lume, folosite într-un procent estimat de 80% din tranzacțiile de plata cu cardul. PayShield 9000 suporta aplicațiile de plată de tip contact, ,contactless și aplicatii mobile de plata. Soluția se aliniaza standardelor EMVCo, PCI SSC, GlobalPlatform și Multos International.

Securitate mPOS

Modulele hardware de securitate Thales (HSM-uri), atât payShield 9000 cât și nShield, deja sprijină PSP-urile în livrarea de soluții securizate pentru POS-uri mobile către numeroși comercianți, dintre care unii care accepta plata cu cardul pentru prima oară. HSM-ul îndeplinește trei funcții critice pentru PSP-uri – gestionând cheile pentru cititoarele de carduri, decodificând datele codificate aferente tranzacțiilor primite de la comercianți și translatând blocajele PIN pentru tranzacțiile online pe bază de PIN. PayShield 9000 respectă toate standardele relevante privind certificarea securității plății (FIPS 140-2 de nivel 3 și PCI HSM), pe lângă susținerea de algoritmi diverși și diferite metode de gestionare a cheilor care se utilizează în tranzacțiile mPOS – având capacitatea de a adăuga funcții personalizate pentru îndeplinirea cerințelor individuale PSP, dacă este necesar.