Carduri Financiare

Carduri EMV

Oferta de carduri EMV cu contact și contactless a Gemalto EMV este structurată pe mai multe nivele de specificații și opțiuni.

  • Cl​arista este cardul nostru EMV de bază, conceput pentru aplicații de plată de bază. Este o ofertă profitabilă care combină expertiza în securitate a Gemalto și personalizarea cardurilor. ​
  • Optelio include cardurile avansate de plată care oferă instituțiilor financiare opțiunea de a merge dincolo de plată, prin adăugarea de aplicații pe carduri.
  • Desineo este oferta noastră pentru carduri de plată care pot fi personalizate complet, proiectate conform specificațiilor dvs.

Cardul cu verificare dinamică a codului (DCV)

Următoarea generație de carduri de plată ale Gemalto îmbunătățește securitatea eliminând veriga cea mai slabă din lanțul de plată al Cardului care nu este prezentat (Card Not Present – CNP).  Cardul permite emitenților să își arate angajamentul de a oferi deținătorilor de carduri un grad mai ridicat de securitate, reducând în același timp costurile cu managementul fraudei CNP pe care le comportă.  Este un card clasic de plată EMV, cu contact sau contactless, care afișează un cod dinamic de securitate, ce se modifică  automat în timp, fără intervenția deținătorului de card.

Cardul EMV cu datele biometrice ale amprentei

Cu un senzor de amprentă plasat chiar în corpul cardului, plata cu un card EMV tocmai a devenit mai ușoară decât a fost vreodată:

  • cu o simplă atingere, nu este necesară introducerea unui cod PIN la terminalul POS pentru realizarea unei tranzacții de plată, atât în modul cu contact cât și în modul contactless
  • nu mai există limite pentru tranzacțiile de plată contactless! Utilizatorii sunt autentificați în mod securizat prin amprentă și pot beneficia de comoditatea modului de plată contactless pentru orice sumă
  • nu este necesar niciun upgrade al POS-ului, întrucât verificarea biometrică este efectuată direct pe cardul biometric și nu se mai efectuează în nicio altă parte ​

Aplicația de plată White Label

PURE este o aplicație de plată autonomă de la Gemalto care respectă pe deplin standardul EMV™. Este concepută pentru schemele naționale și asociațiile de carduri de plată private care caută securitate pe bază de cip și intrarea pe piață într-un interval scurt de timp.

PURE este o aplicație EMV care nu ține seama de scheme pe care o pot folosi emitenții de carduri și asociațiile naționale de plată fără a mai fi necesară încheierea unui acord comercial cu o altă schemă de plată.