Risk Și Conformitate

Costul infracțiunilor financiare este enorm. În fiecare an, hoți experți în tehnologie fraudează băncile cu peste 50 miliarde $. Infractorii spală anual câștiguri de 1,6 trilioane $, și la costul riscului care nu este gestionat se pot adăuga pierderea clienților și amenzile de reglementare.

Peste 1.000 de organizații din toată lumea folosesc software de detecție a fraudelor și de prevenire a spălării banilor de la Fiserv. Este foarte eficace, eficient și suficient de adaptabil pentru a descoperi chiar și cele mai sofisticate scheme infracționale. Alegeți platforma noastră flexibilă, complet integrată de analizare a fraudei pentru gestionarea riscului asociat cu infracțiunile financiare în cadrul întreprinderii dvs.

Perspectivă holistică

Platforma premiată de gestiune a riscului asociat cu infracțiunile financiare de la Fiserv vă oferă o perspectivă holistică a tipurilor, locațiilor, unităților comerciale, produselor și canalelor asociate cu infracțiunile financiare.

Date pozitive false neglijabile

Mențineți-vă echipa concentrată pe deservirea clienților și nu pe urmărirea unor date pozitive false. Fiserv vă ajută să rămâneți concentrați pe dezvoltarea afacerii dvs.

Tablouri de comandă de management

Capacitățile avansate de gestiune a cazurilor și de raportare vă ajută să simplificați și mai mult detectarea, împiedicarea și conformitatea.

Beneficii

  • Creșterea acurateții detectării fraudelor
  • Îmbunătățirea eficienței operaționale
  • Simplificarea conformității
  • Păstrarea experienței clientului
  • Reducerea ratelor de pierdere