Politica privind confidenţialitatea

Politica privind confidențialitatea a Mellon Technologies S.A., Mellon Contact Services S.A., Mellon Temporary Employment Services S.A., Melfin Loans and Credit Receivables Management S.A., MELLON CYPRUS LTD, MELLON BULGARIA EAD, MELLON ROMANIA S.A., OCCO LTD, MELLON POLAND SP.Z.O.O., MELLON CROATIA L.L.C. MELLON SERBIA d.o.o., MELLON ALBANIA sh.p.k., MELLON SOLUTIONS d.o.o.e.l., MELLON UKRAINE L.L.C., MELLON TEKNOLOJİ HİZMET VE ÇÖZÜMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ și SPA MELLON ALGERIE (denumite împreună “Mellon”).

Această Politică privind confidențialitatea are scopul de a descrie practicile privind colectarea, utilizarea și protecția datelor dvs. cu caracter personal, care sunt prelucrate de Mellon în scopuri de marketing direct.

Tipuri de date cu caracter personal și scopul prelucrării acestora de Mellon

Mellon colectează și, în general, prelucrează datele dvs. cu caracter personal în sc opuri de marketing direct, inclusiv pentru emiterea buletinelor informative. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal ne permite să comunicăm cu dvs. prin poștă, e-mail sau prin mesaje text. Datele cu caracter personal pe care le colectăm în aceste scopuri pot include informații generale de identificare și contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și nr. dvs. de telefon.

Bazele legale pentru utilizarea datelor dvs. cu caracter personal

Noi colectăm, utilizăm și divulgăm datele dvs. cu caracter personal numai dacă:

  • v-ați dat acordul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în acest scop; sau
  • prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de Mellon, care prevalează asupra intereselor dvs. sau a drepturilor și libertăților fundamentale care necesită protejarea datelor cu caracter personal.

În plus, în limita permisă de lege și fără a fi necesar acordul dvs., avem dreptul să utilizăm: (a) datele cu caracter personal pe care le colectăm din surse accesibile publicului, pentru a comunica cu dvs. prin telefon în scopul prelucrării menționat anterior, după ce ne asigurăm că nu ați specificat furnizorului dvs. de telecomunicații faptul că nu doriți să primiți acest tip de apeluri, în general; sau (b) informațiile de contact prin e-mail care au fost colectate în mod legal, în contextul vânzării de bunuri sau servicii sau a oricăror alte tranzacții cu Mellon, pentru îndeplinirea scopului de prelucrare menționat anterior.

Partajarea datelor dvs. cu caracter personal

Noi nu partajăm datele dvs. cu caracter personal cu terțe părți, cu excepția: (a) companiilor grupului Mellon; (b) companii terțe, care operează în numele Mellon, în calitate de procesatori, în baza unui contract de confidențialitate și protecție a datelor dvs. cu caracter personal; și (c) terțelor părți ață de care Mellon are obligația să transfere datele dvs. conform prevederilor legale.

Drepturile dvs.

În ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, aveți următoarele drepturi:

  • dreptul de a accesa, dreptul de a corecta, dreptul de a șterge, dreptul de a restricționa prelucrarea, dreptul de a obiecta împotriva prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor;
  • dreptul de a depune o plângere către o autoritate de supraveghere; și
  • dreptul de a vă retrage acordul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scopul acestei politici.

Perioada de păstrare a datelor dvs. cu caracter personal

datele dvs. cu caracter personal vor fi păstrate atât cât este necesar sau obligatoriu conform oricărei legi aplicabile. În cazul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în baza acordului dvs., vom continua prelucrarea până în momentul retragerii acestui acord.

Contactaţi-ne

În cazul în care aveți orice întrebări cu privire la această Politică privind confidențialitatea sau doriți să vă exercitați drepturile cu privire la protecția datelor, puteți contacta Responsabilul cu protecția datelor al grupului, pe adresa dpo@mellongroup.com.